Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/imperio/public_html/wp-content/plugins/nextend-smart-slider3-pro/library/smartslider/libraries/slider/slides/slide/container.php on line 42
projektovanje
projektovanje
projektovanje
projektovanje
Slider

Izrada

3D modela

Izrada 3D modela vizuelno prikazuje kako bi izgledao Vaš prostor, sa svim elementima enterijera koje Imperio ima u svojoj ponudi (nameštaj, rasveta, dekorativni elementi).

3D modeli omogućavaju da se ideja približi krajnjem korisniku, koji će lakše moći da zamisli kako će objekat izgledati, što nije slučaj sa tehničkim crtežima i projektima enterijera. Ovakav način prikaza pruža slikovitije i realnije idejno rešenje.

Ovakav način prikaza pruža slikovitije i realnije idejno rešenje, omogućava nam da se “igramo” sa materijalima i bojama u virtuelnom svetu, kako bi ste što bolje razmeli koncept koji smo predvideli za Vaš prostor. 3D model Vam omogućava da obiđete Vaš prostor pre nego što je I jedan majstor ušao u stan.

Osetite prostor

Uz pomoć 3D modela u mogućnosti ste da vidite kako će Vaš prostor izgledati nakon završetka radova. 3D model pored izgleda prostorija, nameštaja kojim će prostor biti opremljen, uključuje i najsitnije detalje u vašem prostoru, te Vam pruža mogućnost da osetite prostor.

  • Patrijarha Gavrila 13, Beograd
  • office@imperio.rs
  • +381 11 2411-684
  • +381 69 130-2002