Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/imperio/public_html/wp-content/plugins/nextend-smart-slider3-pro/library/smartslider/libraries/slider/slides/slide/container.php on line 42
projektovanje
projektovanje
projektovanje
Slider

Projekti

Ključ u ruke

Po sistemu ključ u ruke, Imperio d.o.o. u saradnji sa kooperantima pruža kompletnu uslugu zanatskih radova (građevinskih i  molerskih radova, keramičarskih radova, radova vezanih za elektromrežu i vodovod) do krajnje usluge opremanja enterijera nameštajem i dekorativnim elementima.

Po zahtevu klijenta, Imperio može da omogući nabavku pokućstva u vidu bele tehnike, audio-video uređaja, posuđa, baštenskog nameštaja i drugih elemenata.

Naše rešenje „Ključ u ruke“ omogućava Vam da celokupan posao i brigu oko uređenja Vašeg prostora prepustite nama.

Kompletno rešenje

Usluga ključ u ruke, porazumeva da se svi poslovi završe u skladu sa dogovorom i planom, u predviđenim rokovima. Na ovaj način oslobođeni ste bilo kakvih dodatnih aktivnosti, koje bi Vam oduzimale vreme i energiju. Mi ćemo organizovati celokupan posao uređenja i opremanja enterijera. Kroz višegodišnje poslovanje, oformili smo tim kooperanata koji je u stanju da profesionalno završi i najzahtevnije poslove.

  • Patrijarha Gavrila 13, Beograd
  • office@imperio.rs
  • +381 11 2411-684
  • +381 69 130-2002