Image is not available
Slider

Uvozni dekorativni

program

TEPISI

Pored garniture i zavesa, tepisi su još jedan dominatan element koji može da upotpuni ili promeni Vaš životni ili poslovni prostor.U našoj ponudi možete naći veliki izbor tepiha sa najfinijom završnom obradom, različitim strukturama, koloritom.

U pitanju su tepisi pravljeni od prirodnih materijala poput lana, vune, viskoze, pamuka, svile, kao i od sintetičkih materijala (polijamid).Tepisi se prave po standardnim dimenzijama, pri čemu je klijentima dostupna mogućnsti izrade  tepiha prema specijalnim dimenzijama, oblicima, kao i mogućnost oblaganja prostora od zida do zida.Tepisi se u standardnoj ponudi opšivaju koncem, ali prema želji klijenta mogu biti opšiveni prirodnom ili veštačkom kožom, materijalom, alcantara-om ili gumom.

RASVETA

U okviru dekorativnog programa naše firme nalazi se i veliki izbor rasvete. Zastupnici smo poznatih brendova proizvođača iz Poljske, Grčke, Italije i drugih zemalja. Naša ponuda uključuje dekorativnu i profesionalnu rasvetu u vidu plafonjera, lampi, rasvete klasičnog i modernog dizajna, dečiju rasvetu, rasvetu za kupatila, spoljašnju rasvetu, spotove.

MATERIJALI

Zavese su treći element enterijera koji dominacijom prostora daje potpun osećaj opremljenog i toplog stambenog ili poslovnog prostora. Za naše klijente smo obezbedili veliki izbor materijala za šivenje zavesa, drapera, stoljnjaka, posteljina, ranera, ukrasnih dekorativnih jastučnica i drugih elemenata. U pitanju su uvozni materijali iz Nemačke, Italije, Belgije, Slovenije i drugih zemalja.

Našu ponudu odlikuje i širok dijapazon cena, od ekonomičnijih materijala, materijala za hotele koji ispunjavaju neophodne standarde, između ostalog test negorivosti materijala, do luksuznih materijala za ekskluzivne vile i stanove. Iz ponude izdvajamo materijale u kombinaciji sirovina u vidu svile, lana, pamuka i viskoze.

TAPETE

Tapete su jedan od dekorativnih proizvoda sa kojim se uz malo truda postiže neverovatan efekat pri ulepšavanju Vašeg prostora. Našim klijentima su na raspolaganju tapete različitih kategorija nemačkih i italijanskih proizvođača, flisane, vinilne tapete, perive do ekstra perive.U ponudi imamo i tapete italijanskih brendova Cavalli, Blumarine, Versace, kao i panele standadnih dimenzija koji mogu upotpuniti određeni kutak.

  • Patrijarha Gavrila 13, Beograd
  • office@imperio.rs
  • +381 11 2411-684
  • +381 69 130-2002